HUNDTRÄNING

 

ANMÄLAN & BETALNING

 

Anmälan sker via e-mail på lyckohunden@gmail.com. Uppge namn, telefonnummer, mailadress, samt hundens namn, ras , ålder och vad ni vill träna.

 

Betalning görs till bankgiro nr: 302-9469 och ska vara betald senast samma dag som första träningstillfället. Märk betalningen med ditt namn. Det går också att betala kontant på plats mot kvitto.

Jag använder enbart positiv förstärkning som metod när jag tränar hund, vilket innebär att man belönar hunden vid rätt beteende. Det är därför viktigt att den som tränar för mig känner sig bekväm med att använda belöningar som t.ex. godis eller leksak.

- inte kan ta dig till platser där det finns kurser

- som vill träna i din hemmiljö

- som vill ha en mer komprimerad och tidseffektiv träning än den som ges på kurs

- som har en hund som inte fungerar bra i grupp

- som vill dela träningstiden på flera hundar

- som vill ha ett individuellt upplägg och vill träna på ett eller flera specifika moment/problem tillsammans med en utbildad instruktör.

Du väljer själv hur många gånger du vill gå och vad du vill ha hjälp med. Exempel på saker som jag hjälper till med:

- koppelgående

- inkallning

- hundmöten

- klickerträning

- kontaktövningar

- bygga självförtroende

- stadgaträning

- hantering

- ensamhemmaträning

- vardagsaktivering

- trixträning

Privatträning kan utföras i din hemmiljö eller utomhus på offentlig plats i Norrköping med omnejd (max 3 mil från Norrköping). Jag har egna stabila hundar som jag använder ibland vid träning av exempelvis hundmöten, socialisering och störningsträning.

 

Pris: 400 kr/tim eller 3 x 1 tim/1000 kr.

PRIVATTRÄNING

Välkommen till LYCKOHUNDENS hundträning! Jag erbjuder privatträning i främst Norrköpingsområdet som är skräddarsydd efter just dina behov och önskemål. Privatträning är ett bra alternativ för dig som t.ex: